Direktlänk till inlägg 1 januari 2018

Ett blöjfritt 2018.

Av Emil - 1 januari 2018 11:30


God fortsättning, allesammans.


Förhoppningsvis har ni haft en fin nyårsafton, och inte blivit för bakfulla för en dag som denna. Såhär 2018 är det nämligen dags att börja på ett nytt tungt projekt. Jag har valt att kalla det:Projekt Poopcamp.

 Allt började med min ömma hustru som införskaffade en bok om potträning.

 

 

 

 

Ja, överambitiösare titel får man leta efter, och inte tror jag väl på fullaste allvar att vi får en blöjfri dotter efter tre dagar. Men kanske en månad? På dagtid åtminstone... Jag har märkt att det är svårt att sätta för höga ribbor när man är sömnlös småbarnsförälder.

 

Vi får se hur det går. Har vi tur kommer det här bli en varmt rekommenderad bok att hålla utkik efter på den komande bokrean. (Om inte så, tja, jag funderade på att anordna ett bokbål. men det blir lite krångligt eftersom jag tror att man bara kan köpa den här boken via nätet, och jag har varken tid eller ork att leta upp och råna Adlibris lager.)

 

Välkommen att följa med på denna veckolånga bokrecension i kissets och bajsets tecken.
Kan 2018 få en bättre början än så?

 

Jag tror inte det..

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil - 17 februari 2018 20:48

  Jag vet inte hur många läsare jag har här på bloggen. Det gör mig glad att det är bortåt 700 sidvisningar per månad som läser om barnbajs, tidsbrist och allmän spretighet. ( Och det är väl ändå en beskrivning så god som någon av livet. )   Ja...

Av Emil - 29 januari 2018 10:15

Den här veckan får vara lite enklare. Det är trots allt inte lätt att vara människa alltid.   Kolla vilken slags järnrör vi ska ha till trappräcke. Leta upp och söka 3 intressanta jobb. Ev. sätta upp takplåtar i trappuppgången. Köpa en lät...

Av Emil - 29 januari 2018 09:45

Hej, ni få ursäkta, men det är lite tungt just nu med sömn och all möjlig annan skit. Vi har som nytt projekt att få den lilla att inte vakna tio gånger per natt för att ammas tillbaka till sömns. Och eftersom jag är den utan amningsmöjligheter s...

Av Emil - 24 januari 2018 13:44


  Igår drog den in över tomten. Den halländska vintern..   För den som inte bor i Halland är den väldigt lik en vanlig svensk midsommar, men med isfläckar. Snön tog den med sig också, och marken i hagen är så mättad på vatten nere i dalen att j...

Av Emil - 23 januari 2018 21:19

Ahh, ljuva kvällsstund..   Framför chromecasten på TV:n..   Ja, den är sannerligen i vägen för det som skulle kunna vara maxad produktiv tid. Istället för att stirra på en skärm som en hålögd zombie så kunde vi använt den lilla tiden till n...

Sök i bloggen

In need of translation?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Tisdags-Exemplaret med Blogkeen
Följ Tisdags-Exemplaret med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se