Direktlänk till inlägg 3 januari 2018

Poopcamp: Dag 2.

Av Emil - 3 januari 2018 20:00


Om igår var okej, med tanke på att det inte är ett gudasänt mirakelbarn man fått, så nådde det inte upp till förväntningarna idag ändå.

Hon var vresig och förbannad de flesta gånger som vi lugnt och sansat skulle förklara: Nu kommer det kiss och vi ska gå till pottan.


Vi lyckades två av sju, vilket åtminstone är en procentuell ökning, men det känns trots detta halvt tröstlöst..

Som grädde på moset började hon mot kvällen att leka omkring vid köksbordet under stolarna. Vi anade att hon hade nåt i görningen. Det har hänt att hon svansat runt där en stund och sedan kommit tillbaka till oss och doftat som en dansk ostbutik.


Och det tro själve fan att det lämnades en present på fejkparketten innan vi hann få fatt i henne...(Dock hade det säker sett fantastiskt roligt ut på håll med två vuxna som försöker bända ut ett bajsande barn mellan fyra metallstolar.)
Slängde ut hälften av stolarna i vredesmod, så jag slipper dra ut en nysketen unge därifrån igen.
Fett sugen på att adoptera bort henne istället för att utsätta sig för sånt här.


Som tur var satte vi den sista kissen innan läggdags, så det känns fortfarande lite värt att fortsätta den här självspäkelsen.


God natt.[<Dag 1]                     [Dag 3>] 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil - 17 februari 2018 20:48

  Jag vet inte hur många läsare jag har här på bloggen. Det gör mig glad att det är bortåt 700 sidvisningar per månad som läser om barnbajs, tidsbrist och allmän spretighet. ( Och det är väl ändå en beskrivning så god som någon av livet. )   Ja...

Av Emil - 29 januari 2018 10:15

Den här veckan får vara lite enklare. Det är trots allt inte lätt att vara människa alltid.   Kolla vilken slags järnrör vi ska ha till trappräcke. Leta upp och söka 3 intressanta jobb. Ev. sätta upp takplåtar i trappuppgången. Köpa en lät...

Av Emil - 29 januari 2018 09:45

Hej, ni få ursäkta, men det är lite tungt just nu med sömn och all möjlig annan skit. Vi har som nytt projekt att få den lilla att inte vakna tio gånger per natt för att ammas tillbaka till sömns. Och eftersom jag är den utan amningsmöjligheter s...

Av Emil - 24 januari 2018 13:44


  Igår drog den in över tomten. Den halländska vintern..   För den som inte bor i Halland är den väldigt lik en vanlig svensk midsommar, men med isfläckar. Snön tog den med sig också, och marken i hagen är så mättad på vatten nere i dalen att j...

Av Emil - 23 januari 2018 21:19

Ahh, ljuva kvällsstund..   Framför chromecasten på TV:n..   Ja, den är sannerligen i vägen för det som skulle kunna vara maxad produktiv tid. Istället för att stirra på en skärm som en hålögd zombie så kunde vi använt den lilla tiden till n...

Sök i bloggen

In need of translation?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Tisdags-Exemplaret med Blogkeen
Följ Tisdags-Exemplaret med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se