Direktlänk till inlägg 24 januari 2018

Halländsk vinter.

Av Emil - 24 januari 2018 13:44


Igår drog den in över tomten. Den halländska vintern..


För den som inte bor i Halland är den väldigt lik en vanlig svensk midsommar, men med isfläckar. Snön tog den med sig också, och marken i hagen är så mättad på vatten nere i dalen att jag funderar på att anlägga en naturlig viltdamm.


Men inte idag.

Inte i det här rusket.


Sitter inne och kollar flygresor och försöker drömma mig bort till nåt... vitare..


Ryssland kanske? Men jag vet ju ingenting om Ryssland, förutom vodka och OS i Sotji. Är inte särskilt intresserad i någotdera.. Mongoliet känns ju annars som ett säkert kort för snö. Men bara namnet Ulan Bator får en ju att tänka att: "Dit skickar man ju sin värsta fiende med enkel biljett."


Jag undrar om det hade vart billigt att ta med hela familjen till Umeå och hälsa på min bror. Men jag tror inte att han och sambon tycker det är toppen att ha in sin arbetslöse bror med fru och två småttingar i en studentlägenhet. Och hur funkar det med vår väl inrutade potträning?


Nej, slut på drömmerier. Jag kanske helt enkelt skulle gå och ta tag i den där dammjäveln och vara glad över att den halländska sandjorden inte är skånsk lera..Men det får bli imorn.. Just nu känner jag mig mer som den här gamle gubben. 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil - 17 februari 2018 20:48

  Jag vet inte hur många läsare jag har här på bloggen. Det gör mig glad att det är bortåt 700 sidvisningar per månad som läser om barnbajs, tidsbrist och allmän spretighet. ( Och det är väl ändå en beskrivning så god som någon av livet. )   Ja...

Av Emil - 29 januari 2018 10:15

Den här veckan får vara lite enklare. Det är trots allt inte lätt att vara människa alltid.   Kolla vilken slags järnrör vi ska ha till trappräcke. Leta upp och söka 3 intressanta jobb. Ev. sätta upp takplåtar i trappuppgången. Köpa en lät...

Av Emil - 29 januari 2018 09:45

Hej, ni få ursäkta, men det är lite tungt just nu med sömn och all möjlig annan skit. Vi har som nytt projekt att få den lilla att inte vakna tio gånger per natt för att ammas tillbaka till sömns. Och eftersom jag är den utan amningsmöjligheter s...

Av Emil - 23 januari 2018 21:19

Ahh, ljuva kvällsstund..   Framför chromecasten på TV:n..   Ja, den är sannerligen i vägen för det som skulle kunna vara maxad produktiv tid. Istället för att stirra på en skärm som en hålögd zombie så kunde vi använt den lilla tiden till n...

Av Emil - 22 januari 2018 09:05

Förmodligen hugger jag efter lite mer än vad jag kan svälja på en vecka.   Men vafan, sätt ribban högt, nu kör vi! Foga och måla skarvar på övervåningen. Köra iväg onödiga möbler till auktion. Rita skiss på det nya trädgårdslandet. R...

Sök i bloggen

In need of translation?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Tisdags-Exemplaret med Blogkeen
Följ Tisdags-Exemplaret med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se