Direktlänk till inlägg 29 januari 2018

Bland sommartecken och sömnlöshet.

Av Emil - 29 januari 2018 09:45


Hej, ni få ursäkta, men det är lite tungt just nu med sömn och all möjlig annan skit.

Vi har som nytt projekt att få den lilla att inte vakna tio gånger per natt för att ammas tillbaka till sömns.

Och eftersom jag är den utan amningsmöjligheter så får jag ta nattronden. (Inte mer än rätt, men det gör samtidigt inte livet roligare med fyra timmars icke sammanhängande sovtid.)


En roligare grej är att vi fått in våra rostiga takplåtar som vi ska ha på väggen upp till övervåningen. Supersnygga, men dom kom med en liten sommarpresent som vi inte tänkte på. Nämligen hundra övervintrande myggor. Jag har inte ont av dem, men min fru får sånna jäkla utslag av betten.


Vi kan helt enkelt sammanfatta det som lite inspiration och mycket irritation.

Och så är väl livet ibland.


Ska se om jag lyckas med en Veckans lista och ev nåt mer inlägg. Den här veckan lägger vi inte ribban högt i alla fall. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil - 17 februari 2018 20:48

  Jag vet inte hur många läsare jag har här på bloggen. Det gör mig glad att det är bortåt 700 sidvisningar per månad som läser om barnbajs, tidsbrist och allmän spretighet. ( Och det är väl ändå en beskrivning så god som någon av livet. )   Ja...

Av Emil - 29 januari 2018 10:15

Den här veckan får vara lite enklare. Det är trots allt inte lätt att vara människa alltid.   Kolla vilken slags järnrör vi ska ha till trappräcke. Leta upp och söka 3 intressanta jobb. Ev. sätta upp takplåtar i trappuppgången. Köpa en lät...

Av Emil - 24 januari 2018 13:44


  Igår drog den in över tomten. Den halländska vintern..   För den som inte bor i Halland är den väldigt lik en vanlig svensk midsommar, men med isfläckar. Snön tog den med sig också, och marken i hagen är så mättad på vatten nere i dalen att j...

Av Emil - 23 januari 2018 21:19

Ahh, ljuva kvällsstund..   Framför chromecasten på TV:n..   Ja, den är sannerligen i vägen för det som skulle kunna vara maxad produktiv tid. Istället för att stirra på en skärm som en hålögd zombie så kunde vi använt den lilla tiden till n...

Av Emil - 22 januari 2018 09:05

Förmodligen hugger jag efter lite mer än vad jag kan svälja på en vecka.   Men vafan, sätt ribban högt, nu kör vi! Foga och måla skarvar på övervåningen. Köra iväg onödiga möbler till auktion. Rita skiss på det nya trädgårdslandet. R...

Sök i bloggen

In need of translation?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Tisdags-Exemplaret med Blogkeen
Följ Tisdags-Exemplaret med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se