Direktlänk till inlägg 17 februari 2018

På annat håll.

Av Emil - 17 februari 2018 20:48


Jag vet inte hur många läsare jag har här på bloggen. Det gör mig glad att det är bortåt 700 sidvisningar per månad som läser om barnbajs, tidsbrist och allmän spretighet. ( Och det är väl ändå en beskrivning så god som någon av livet. )


Jag har vart borta en stund, för jag kom på ett nytt bloggprojekt att jobba med. Så jag var, och är fortfarande, insnöad i det. Och det är ju alltid bäst att smida medan järnet är varmt.


Jag gillar den där känslan, när man slås av en idé och blir som manisk. Det går inte att släppa, och tankarna går på högvarv likt ett skenande lokomotiv och måste fångas på papper innan det är för sent.


Det är inte helt suveränt för familjelivet måhända. Jag tror min älskade hustru är lagom road av disträa svar på autopilot för att funderingarna är någon annanstans.


Men som sagt. Ursäkta till dig som läser för att det är lite dåligt med innehåll just nu. Men det kommer vara så ett litet tag till. Tills min maniska period och idéerna ebbat ut en smula. Just nu går varenda ledig minut till annat håll.Och så får det vara ibland.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil - 29 januari 2018 10:15

Den här veckan får vara lite enklare. Det är trots allt inte lätt att vara människa alltid.   Kolla vilken slags järnrör vi ska ha till trappräcke. Leta upp och söka 3 intressanta jobb. Ev. sätta upp takplåtar i trappuppgången. Köpa en lät...

Av Emil - 29 januari 2018 09:45

Hej, ni få ursäkta, men det är lite tungt just nu med sömn och all möjlig annan skit. Vi har som nytt projekt att få den lilla att inte vakna tio gånger per natt för att ammas tillbaka till sömns. Och eftersom jag är den utan amningsmöjligheter s...

Av Emil - 24 januari 2018 13:44


  Igår drog den in över tomten. Den halländska vintern..   För den som inte bor i Halland är den väldigt lik en vanlig svensk midsommar, men med isfläckar. Snön tog den med sig också, och marken i hagen är så mättad på vatten nere i dalen att j...

Av Emil - 23 januari 2018 21:19

Ahh, ljuva kvällsstund..   Framför chromecasten på TV:n..   Ja, den är sannerligen i vägen för det som skulle kunna vara maxad produktiv tid. Istället för att stirra på en skärm som en hålögd zombie så kunde vi använt den lilla tiden till n...

Av Emil - 22 januari 2018 09:05

Förmodligen hugger jag efter lite mer än vad jag kan svälja på en vecka.   Men vafan, sätt ribban högt, nu kör vi! Foga och måla skarvar på övervåningen. Köra iväg onödiga möbler till auktion. Rita skiss på det nya trädgårdslandet. R...

Sök i bloggen

In need of translation?

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Tisdags-Exemplaret med Blogkeen
Följ Tisdags-Exemplaret med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se